Αρχείο

Σχέδιο «μεγάλος αδελφός» με ιερείς, δασκάλους και κοινωνικούς λειτουργούς, «κατασκοπεύει» τους πολίτες των ΗΠΑ

Στην Αμερική έχει δημιουργηθεί ένας ολόκληρος «μυστικός στρατός» από αξιωματούχους ,  δασκάλους,  κοινωνικούς λειτουργούς και πολλούς άλλους,  ο οποίος  κατασκοπεύει τους Αμερικανούς πολίτες , αναφέρει σχετικό αμερικανικό άρθρο στην ιστοσελίδα lacklistednews.com .

Σύμφωνα με το  άρθρο, το FBI έχει  κινητοποιήσει κληρικούς,  κοινωνικούς λειτουργούς και  επαγγελματίες ψυχολόγους  να συμβουλεύουν  τους χιλιάδες «πελάτες τους» να υποστηρίξουν την κυβέρνηση κατά της τρομοκρατίας. Τους προτρέπουν όμως  μέσω αυτής της ομάδας  κατασκόπων να  δημιουργήσουν  «Επιτροπές Ευθύνης» (SRC) για να παρακολουθούν συμπολίτες τους.

Το FBI και η  DHS μέσω  φόρουμ έχουν ξεκινήσει μια κοινωνική εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης με την προειδοποίηση σχετικά με τρομοκρατικές ομάδες όπως η ISIS, περιβαλλοντικούς  εξτρεμιστές και άλλες κινήσεις πολιτών, εντάσσοντας όλους αυτούς με τον χαρακτηρισμό «τρομοκράτες» .

Με άλλα λόγια, προσπαθούν απεγνωσμένα να  χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτη  οποιονδήποτε  μιλάει ενάντια στην αμερικανική εξουσία , αποτυπώνοντας του την «ρετσινιά» αυτή .

Η αμερικανική αστυνομία χρησιμοποιεί «μυστικά» για τον σκοπό αυτόν  ιερείς,  κοινωνικούς λειτουργούς και γιατρούς  για να κατασκοπεύει τους πάντες αναφέρει το άρθρο .

Τα μέλη της επιτροπής SRC, πρέπει να υπογράψουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας, και δεν μπορεί να συμβουλευθούν εξωτερικούς εμπειρογνώμονες σχετικά με τα σχέδια αυτής της κυβερνητικής «θεραπείας».

Η αστυνομία επίσης με τη χρήση «μυστικών  συμφωνιών μη-αποκάλυψης» των σχεδίων της  κατασκοπεύσει τα κινητά τηλέφωνα εκατομμυρίων πολιτών στις ΗΠΑ .

«Η εκκλησία και το θρησκευτικό αίσθημα της κάθε κοινότητας είναι τώρα αντιμέτωποι με την πραγματικότητα του γεγονότος ότι η κυβέρνηση στέλνει πράκτορες της IRS που προσποιούνται  ότι είναι μέλη του κλήρου σε Χριστιανικές συναθροίσεις, συγκεντρώσεις με σκοπό την «κατασκοπεία» για λογαριασμό της κυβέρνησης»  είπε ο Πάστορας  Patrick J. Mahoney, Διευθυντής του συνασπισμού Defense Cristian .

«Δυστυχώς, η κατασκοπεία των πιστών μέσα στις  εκκλησίες στις ΗΠΑ  δεν είναι κάτι νέο, πέρυσι είχα προειδοποιήσει όλους ότι " η κυβέρνηση πλήρωνε  μέχρι και $ 100 το μήνα για να κατασκοπεύει  οικογένειες!», δήλωσε ο ίδιος.

«Σε κάθε [SRC] περίπτωση, οι «υπάλληλοι» αυτοί προέτρεψαν τους πολίτες  να καλούν  την αστυνομία ή έναν φίλο, μέλος της οικογένειας ή  τον ηγέτη της κοινότητας, αν παρατηρήσουν οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει ότι ένα οποιοδήποτε άτομο το οποίο ενδεχομένως να είχε ψυχολογικά ή ψυχιατρικά προβλήματα θα φυλακίζεται ως τρομοκράτης αντί να εισαχθεί για θεραπεία.Το  FBI προειδοποίησε ότι αυτή η  επιλογή είναι η καλύτερη και γλιτώνει  την χώρα από πολλές σοβαρές καταστάσεις», δήλωσε ο Mahoney,  .

Επίσης το  FBI έχει δώσει εντολή στα γυμνάσια σε όλη τη χώρα να αναφέρουν μαθητές  που επικρίνουν τις κυβερνητικές πολιτικές και έχουν «παράξενες πεποιθήσεις, αξίες και ιδεολογίες».

Η αστυνομία θέλει  οι διευθυντές των σχολείων να υποβάλουν  εκθέσεις  σχετικά με το «οτιδήποτε μεμπτό » υποπέσει στην αντίληψη τους και  δεν φαίνεται αρκετά σωστό!

school spying

Η ίδια έκθεση του FBI καθοδηγεί επίσης τους μαθητές να προσέχουν  για οποιονδήποτε έκφραση και «κυβερνητική δυσπιστία» από συμμαθητές τους και σε περίπτωση  παρουσίας «προβλήματος», να ακολουθείται  η δέουσα διαδικασία με  αναφορά σε «κάποιον που εμπιστεύεστε», προτρέπουν οι ίδιοι κυβερνητικοί υπάλληλοι του FBI.

«Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένα παρόμοιο πρόγραμμα,  ξεκίνησε ως μια εθελοντική συμφωνία μεταξύ των κοινοτικών οργανισμών, των γυμνασίων , και των αρχών  επιβολής του νόμου. Αλλά έκτοτε έχει γίνει υποχρεωτική για όλους τους οργανισμούς του δημόσιου τομέα», δήλωσε ο Arun Kundnani λέκτορας σε μελέτες τρομοκρατίας.

Παρόμοιες μεθόδους χρησιμοποιούνταν στην  Ναζιστική Γερμανία στην ΕΣΣΔ από την υπηρεσία ασφαλείας NKVD, και την KGB , στην  Ανατολική Γερμανία από την περιβόητη Στάζι, όταν όλοι αυτοί χρησιμοποιούσαν  γιατρούς,  δασκάλους ,  για να κατασκοπεύουν  τους πολίτες τους.

Οι «πράκτορες» αυτοί στην Αμερική έχουν  εισβάλει σε εκκλησίες και χώρους λατρείας, σε ιδιωτικές εταιρείες, σχολεία, κολέγια, αθλητικά στάδια, εμπορικά κέντρα και  νοσοκομεία,  διεξάγοντας « κατασκοπευτικές επιχειρήσεις» παρακολούθησης πολιτών .

«Είμαστε μέσα σε ένα σκοτεινό μονοπάτι, όπου  γιατροί,  δάσκαλοι και κληρικοί  ενθαρρύνονται κρυφά  να κατασκοπεύουν  Αμερικανούς ανυποψίαστους πολίτες» , δηλώνει ο αιδεσιμότατος, σύμφωνα με το άρθρο .

Όμορφος κόσμος "'αγγελικά" πλασμένος μας οδηγεί στην παγκόσμια κυβέρνηση που ευαγγελίζονται πολλοί εδώ και χρόνια.

Τα σχέδια αυτά όχι μόνο δεν πρόκειται να πετύχουν  αλλά θα συμβεί το αντίθετο από αυτό που επιδιώκουν, για αυτό να είναι "σίγουροι".

http://www.blacklistednews.com/'Secret'_ministers,_teachers_and_social_workers_are_spying_on_us/50952/0/38/38/Y/M.html

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ